25 martie 2010

"De ce?"...

Ai simțit vreodată că ești trădat?Dacă nu,va veni și vremea aia...
Te trezești ca într-o clipa toți ți-au întors spatele și întrebi "de ce?";realizezi ca oameni te privesc altfel și vad în tine,parca,un dușman și iar te întrebi "de ce?".Unii iți spun ca și-ar da viata pentru tine,dar în secunda următoare te trădează și din nou întrebarea "de ce?"

De ce? - Pentru cu tu ai descoperit ca poți schimba ceva,ca te poți impune și nu te mai lași controlat.Ai început sa le spui în fata părerea ta,sa nu le mai aprobi toate mizeriile și le dai peste nas atunci când trebuie.De asta te evita,te bârfesc,iți fac rău.

Se poarta de parca ar fi animale iar popularitatea este unica hrana pe care o găsesc.Peste noapte,din prietenii pe care te puteai baza cândva,devin V.I.P -uri care te privesc de sus și iți pun pe tava cât de buni sunt ei.

Pentru persoanele astea nu ar trebui sa simți decât mila,cu toate ca și asta e prea mult.Nu îi poți urî pentru ca sunt prosti și neînțeleși.

Asa că nu te mai consuma pentru prostia altora,pune toate relele pe care le-ai suportat într-un sac menajer și arunca-le la gunoi.Trecând peste vei fi foarte greu de atins.

Mulțumesc :)

Un comentariu:

  1. aceleasi ganduri ca si tn :* ... f frumos :* ... eu insa nu mias fi gasit cuvintele potrivite cum ai reusit u >:D<

    RăspundețiȘtergere